11 éves kislánynak oldat?

SzoBeus kérdezte, mikor: 2 év

Olvastam a kérdések között, hogy a tablettát igazából 18 éves kortól javasolt szedni, de 12 éves kortól már lehet fele adagot.
Az én kislányom 11 éves és az első menzeszekor nagyon elkezdett hullani a haja. Endokrinológia vizsgálatnál kiderült, hogy a pajzsmirigye kicsit “bedurrant”. Még nincs alul- vagy túlműködése, de nekem Hashimotom van, hordozza a hajlamot. Gyógyszert így nem írt fel, de ajánlotta a Forcapilt.
A kérdésem: az oldatot használhatjuk nála? A tablettát egyenlőre helyettesítem gyermek adag szelén-cink-E Vitamin-D vitamin kombóval, de kívülről ápoló hajszeszt mindenképpen szeretnék nála használni.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 2 év

Tisztelt Érdeklődő!

Az alkalmazott kezelés mellé Forcapil tabletta semmiképpen nem ajánlott. A Forcapil oldat használata jó döntés. Korábban Forcapil oldattal és kapszulával végzett összehasonlító vizsgálat igazolta az oldat hatékonyságát. A helyi kezelés előnye, hogy a hatóanyagok közvetlenül a hajhagymákhoz jutnak, ahol hatásukat ki kell fejteni és kevésbé terheli a szervezetet, mint a szisztémás (tápcsatornán keresztül történő) kezelés. Reméljük megoldódik kislánya problémája. Később, ha testi fejlődése megfelelő és szüksége lesz hajnövesztő készítményre, először a Forcapil kapszulát javasoljuk, mert azzal megoldható egy csökkentett mennyiség adagolása és valamivel kevesebb hatóanyagot tartalmaz.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!