Beszerezhetők-e termékeik a Kutyavári úti telephelyükön is és milyen feltételekkel?!

Itt a szakértő válaszol az Ön kérdéseire!Kategória: Hol kapható és mennyiért?Beszerezhetők-e termékeik a Kutyavári úti telephelyükön is és milyen feltételekkel?!
Domokos Istvánné kérdezte, mikor: 4 év

Tisztelt Cremum Pharma Kft.
Domokos Istvánné vagyok Érdről a Pál utcából. Évek óta szedem a Forcapil kapszulát hajproblémáimra. A napokban értesültem (hasonló gondokkal küzdő) ismerősömtől, hogy a Cremum Pharma érdi székhelyű. Ő mondta azt is, hogy Önöktől, azaz közvetlenül a gyártótól kedvezőbb áron lehet megvásárolni a termékeiket.
Tájékoztatást szeretnék kérni ezzel kapcsolatban, hogy valóban beszerezhetők-e termékeik a Kutyavári úti telephelyükön is és milyen feltételekkel?!
Köszönettel: Domokos Istvánné

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 4 év

Tisztelt Domokos Istvánné!  Igen, a Kutyavári úton H-CS reggel 8 és délután 4, illetve pénteken reggel 8 és du. 2 között nyitva vagyunk, és a honlapon található árakon, de nyilván szállítási költség nélkül tud termékeket vásárolni. üdvözlettel, Király Kolos, Cremum Pharma Kft. 

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!