Diffúz hajhullás kezelésére alkalmas a Hair Activ?

Dzseni kérdezte, mikor: 3 év

Üdvözlöm!
Diffúz hajhullással küzdök 1 éve , sajnos eddig nem segített amit felírtak és maradok a ,természetes’ útvonalon,azaz a vitaminoknál. Hány hónapos kúrát javasol és alkalmas-e rá a Hair Activ?
Köszönettel,
Dzsenifer
 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

Tisztelt Dzsenifer!
A Forcapil Hair activ tablettát ajánljuk Önnek a diffuz hajhullás kezelésére. Amint azt a honlapunkon részletesen ismertettünk, a tabletta több olyan hatóanyagot tartalmaz, melyek a hajnövekedést különböző mechanizmusok révén serkentik. Kérem, vegye figyelembe, hogy a haj folyamatosan, de lassan növő szervünk. Ezért tartós kezelés szükséges, hogy a hatása érzékelhetővé váljon. Hetek telnek el, amíg a hajhagymából újonnan kinövő hajszál a fejbőrön láthatóvá válik. Ha a kezelés három hónap után sem érzékelhető, akkor legyen szíves felkeresni bőrgyógyász szakorvost és megvizsgáltatni a haját. Ha a bőrgyógyász nem lát elegendő u.n. “lanugo” hajat, akkor valami más oka lehet a fokozott hajhullásának. A bőrgyógyásznak segítséget nyújthat, ha a Forcapil kezelés idején 2-3 alkalommal elvégzi a standard fésüléses hajhullás vizsgálatot és az eredményt közli az orvossal. A Forcapil készítmények hatásáról hasznos információkhoz juthat a http://www.forcapil.hu oldalon

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!