Forcapil kemoterápiát követő használata

Kati kérdezte, mikor: 3 év

Emlődaganat eltávolítását követő kemoterápia után elkezdtem szedni a Forcapil Hair Activ tablettát, annak érdekében, hogy a kihullott hajam minél előbb újra kinőjön és ismét erős legyen.
Jelenleg a 2. hónap végén járok, még egy havi tablettám van.
Kérdésem, hogy a három hónap után – a cél mielőbbi elérése érdekében – azonnal belekezdhetek-e egy újabb kúrába? Vagy a két kúra között mindenképpen szünetet kell tartanom, s ha igen mennyit? A második kúra a Forcapil Hair Activ tablettával, vagy a Forcapil kapszulával lesz-e eredményesebb az én esetemben?

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

Kedves Kati!

A chemotherapia után a haj rendszerint visszanő minden beavatkozás nélkül is, de a Forcapil készítményekben lévő vitaminok és hajnövekedést segítő komponensek jótékony hatásúak a hajszálak erősségére. Nincs akadálya annak, hogy folyamatosan tovább szedje. A Forcapil készítményekben lévő vitaminok és nyomelemek kedvező hatást fejtenek ki az Ön általános állapotára is.
A Hair Actív tabletta tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek a kapszulában vannak, de azokon felül még a hajhagymákra jótékony hatással rendelkező gyógynövényeket is tartalmaz. Kényelmi szempont, hogy a tablettából a napi adag 1 tabletta. Azt gondoljuk, hogy a kevesebb költséggel járó készítménnyel is elérhető a kedvező hatás.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!