Forcapil mellett D-vitamin és béta-karotin szedhető?

Máté Márta kérdezte, mikor: 4 év

Tisztelt Hajdoktor!
Hajhullás miatt vizsgált D-vitamin szint és bizonyítottan kórosan alacsony D-vitamin szint miatt szedtem (jelenleg is szedek: D3 3000 NE) D-vitamint, illetve 6 hónapig szedtem a Forcapil terméküket, amely jelentősen csökkentette is a hajhullásomat. A Forcapil kúra után 3 hónappal újra nagyon hullik a hajam, ezért elkezdtem újra szedni a terméküket.
Három kérdésem lenne:
1. Egy hete időszakos böjtöt (intermitent fasting) kezdtem (16 órában nem eszem, 8 órában eszem), ezért csak 13 órakor eszem először. Mikor vegyem be a Forcapilt, reggel vagy az első étkezés előtt 13 órakor?
2. Szedhetem-e a Forcapilt béta-karotin+e-vitamin+cink készítménnyel együtt, amely a következőket tartalmazza:
natúr karotin: 15 mg, A-vitamin (karotinból): 2500 μg (NRV 312,5%), Cink: 9,9 mg (NRV 99%), natúr E-vitamin (D-α-
tokoferol): 10 mg (NRV 83%).
3. Szedhetem folyamatosan a Forcapil tablettát szünet nélkül?
Megtisztelő válaszát előre is nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: Márta

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 4 év

Tisztelt Máté Márta!
A Polyvitamin készítmény és a Forcapil készítmények valamelyikének az egyidejű szedése nem javasolt, mert több komponens meghaladja a szükséges napi dózist. 
Az a javaslatom, hogy a Forcapil kapszulát, vagy tablettát és a  polyvitamin készítményt felváltva szedje. Amikor a polyvitamin készítményt szedi, a kezelést kiegészítheti helyi Forcapil kezeléssel (Forcapil oldat)
A Forcapil kapszulát tartósan is szedheti folyamatosan fenntartó dózisban (napi 1 kaszula), és pár hónapos kihagyás után ismét szedjen be egy kúrát.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!