Gyógyszer kölcsönhatás

Alicee kérdezte, mikor: 3 év

Inzulinrezisztens vagyok, jelenleg Mercformin 500 mg tablettát szedek. Ha elkezdem szedni a Forcapil tablettát nem lépnek kölcsönhatásba a készítmények egymással? A Sörélesztő tablettát épp emiatt nem merem elkezdeni szedni, mert azt olvastam, hogy a Sörélesztő tabletta gyengíti egyes cukorgyógyszerek hatását. A Forcapilnál fennáll-e ez a veszély?

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

A Forcapil hatóanyagai nem fogják befolyásolni a cukor háztartását. De a Mercformin, amint azt a betegtájékoztatóban is olvashatja, nagyon gyakran okozza a béltartalom gyorsabb ürülését, esetenként hasmenést. Ez viszont csökkenti más gyógyszerek, így a Forcapil hatóanyagainak a felszívódását is. Egyidejű kezelésnél nehéz eldönteni, melyik készítmény okozta a mellékhatást.
Javasoljuk, ne kísérletezzen és válassza a külsőleges kezelést. Klinikai vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy a Forcapil oldattal végzett kezelés majdnem olyan hatékony, mint a szisztémás, Forcapil kapszulával folytatott terápia. Kicsivel több időt igényel a napi kezelés, de az oldat s hajas fejbőrre jut , ahol hatnia kell.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!