Hajhullás a kúra elején?

Reiner Klaudia kérdezte, mikor: 3 év

Kedves Forcapil!

Régebben végig csináltam egy 3 hónapos kúrát, hajhullás miatt. Szerencsére idővel teljesen megállt. ( egészségügyi okok befolyásolták a hajhullást ) Kb 1.5 hete újra rendeltem a terméket, kifejezetten hajszerkezet javítás ill. növekedés miatt. Mióta szedem, minimális hajhullást tapasztaltam, ami eddig egyáltalán nem volt. Lehetséges ez?

Köszönöm a választ!

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

A Forcapil készítmények hatóanyagai külön – külön sok készítményben megtalálhatóak. A szakirodalomban ilyen hatást nem írtak le.
Ezért azt gondoljuk, hogy az Ön fokozott hajhullását a 10 napos kezelés nem állította meg. Hajhullás esetén legkevesebb 3 hónapos Forcapil kezelést javasolunk. A 10 napos kezelés nem elégséges a fokozott hajhullás megállítására.
Javasoljuk, hogy folytassa a kezelést legalább három hónapig. Ha nem szűnik meg a fokozott hajhullása, akkor forduljon bőrgyógyász szakorvoshoz. A hajhullás mértékének megállapítására alkalmazott módszer leírását megtalálja a www. forcapil.hu weboldalon.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!