Hirtelen hajhullás.

Szandiiii kérdezte, mikor: 2 év

Jó napot. Ha 4 naponta mosom a hajam akkor hajmosás és fésülködéssel együtt kb 140 hajszál hullik ki a 4 nap alatt. Ez normális vagy nem? Szeptember óta van ez. Májusban lett erősen kiszőkítve. Azthiszem ez az oka amiért hullik. D vitamin hiány is meglett állapítva illetve stresszelek is sokat.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 2 év

Kedves Szandi!
A “standard fésüléssel” kihullott hajszál 100 alatt  normális. (Szíveskedjék megnézni itt) 100  fölött tekintjük fokozottnak a hajhullást. Figyelembe kell venni azonban az illető hajának aktuális állapotát. (Sok, vagy nagyon kevés haja van, az illető kora, tápláltsági állapota)
A szőkítés (főként peroxiddal) nagyon szárítja a hajat és fokozza a hajhullást.)
Az ön hajmosási gyakorlata nem megfelelő. A túl gyakori hajmosás – főként ha azt samponnal teszi – kiszárítja a hajszálakat és törékennyé teszi. A szervezet pótolni igyekszik a sűrű mosással eltávolított zsírszerű anyagot és minél többet mossa a haját, annál több faggyút igyekszik termelni.
Legyen szíves fokozatosan csökkenteni a hajmosás gyakoriságát 7 – 10 napra, a sampont helyettesítse nagyon kevés szappannal, vagy teljesen hagyja el, vagy használjon FORCAPIL sampont. Ne használjon nagyon meleg vizet hajmosáshoz, langyos vízzel öblítse le.
Egy 3 hónapos Forcapil kaszula, vagy tabletta kúra jótékony hatású lehet a fokozott hajhullás mérséklésére.
Minden jót,
Forcapil csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!