Hirtelen hajhullás – www.forcapil.hu
Ági kérdezte, mikor: 11 hónap

3 hónapja súlyos, kétoldali tüdőgyulladásom volt. Fizikailag felépültem, de kb 2 hónapja észleltem, hogy elkezdett hullani a hajam. Nagyon dús, erős szálú, festett ősz. A hajhullás fokozódott, szerintem a fele kihullott, elvékonyodott és semmit nem nőtt az elmúlt 2 hónapban. Hajgyógyász látta, szerinte menthető. Közben 3 gócos fogam kihúzták, 1 még húzásra vár.
Kaptam rá külsőleg szert, de attól (nagy valószínűséggel) csalánkiütéses lettem.
Valamelyik készítményt javasolnák nekem?
 
Köszönöm: Ági
 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 11 hónap

Tisztelt Hölgyem!

Olyan gyors hajvesztés, amelyet Ön leírt, rendszerint valamilyen betegség, gyulladásos folyamat következtében szokott előfordulni. Javasoljuk, hogy forduljon bőrgyógyász és belgyógyász szakorvoshoz a hajhullás okának kiderítése érdekében. Csak az megismerése után lehetséges eredményes kezelést végezni.

Mi csak az általunk forgalmazott és nyilván Ön által is ismert Forcapil készítményeket tudjuk ajánlani. A Forcapil készítmények segítenek a regenerációban, mert a benne lévő hatóanyagok több támadásponton segítik a haj növekedését, beépülnek a hajba, mint természetes építőelem.


AZ OLDALON MEGJELENŐ TERMÉKEK KAPHATÓK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS GYÓGYNÖVÉNY-SZAKÜZLETEKBEN, VAGY MEGRENDELHETŐK ITT WEBÁRUHÁZUNKBAN!