Hirtelen hajhullás

Ági kérdezte, mikor: 2 év

3 hónapja súlyos, kétoldali tüdőgyulladásom volt. Fizikailag felépültem, de kb 2 hónapja észleltem, hogy elkezdett hullani a hajam. Nagyon dús, erős szálú, festett ősz. A hajhullás fokozódott, szerintem a fele kihullott, elvékonyodott és semmit nem nőtt az elmúlt 2 hónapban. Hajgyógyász látta, szerinte menthető. Közben 3 gócos fogam kihúzták, 1 még húzásra vár.
Kaptam rá külsőleg szert, de attól (nagy valószínűséggel) csalánkiütéses lettem.
Valamelyik készítményt javasolnák nekem?
 
Köszönöm: Ági
 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 2 év

Tisztelt Hölgyem!

Olyan gyors hajvesztés, amelyet Ön leírt, rendszerint valamilyen betegség, gyulladásos folyamat következtében szokott előfordulni. Javasoljuk, hogy forduljon bőrgyógyász és belgyógyász szakorvoshoz a hajhullás okának kiderítése érdekében. Csak az megismerése után lehetséges eredményes kezelést végezni.

Mi csak az általunk forgalmazott és nyilván Ön által is ismert Forcapil készítményeket tudjuk ajánlani. A Forcapil készítmények segítenek a regenerációban, mert a benne lévő hatóanyagok több támadásponton segítik a haj növekedését, beépülnek a hajba, mint természetes építőelem.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!