Inzulinrezisztencia – www.forcapil.hu
Anna kérdezte, mikor: 2 hónap

Tisztelt Szakértő! Érdeklődni szeretnék, hogy inzulinrezisztencia miatti nagymértékű hajhullásra és haj töredezettségének javítására melyik készítményt ajánlja? Sok mindent kipróbáltam már, de eddig sajnos semmi nem segített. Most ezt a terméket ajánlották gyógyszertárban és utolsó reményként megpróbálnám. Válaszát előre is köszönöm! Anna

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 2 hónap

Kedves Anna!
Köszönjük az érdeklődést.
Kifejezetten inzulin rezisztenciára nincsenek kutatásaink, de a Forcapil készítmények tartalmaznak minden olyan aminosavat, ásványi anyagot és vitamint, ami hajhullás esetén segítségére lehet.
A Forcapil hajerősítő kapszulát ajánljuk: https://forcapil.hu/termek/forcapil-180x/
A hajhullás esetén szedett étrend-kiegészítőket érdemes min. 3 hónapig szedni, mert a haj természetes növekedési ciklusa ennyi időt vesz igénybe.
Amennyiben kitölti a kérdőívünket, és küld nekünk a hajáról (arc nélkül) képet, 25% kedvezményt biztosítunk bármely Forcapil termék megvásárlása esetén. Ezekből a kérdőívekből tudjuk a termékeink hatékonyságát mérni (utókövetéssel). Itt találja a kérdőívet: https://forcapil.hu/milyen_haj_es_koromproblemaktol_szenved/
Minden jót,
Forcapil csapata
 


AZ OLDALON MEGJELENŐ TERMÉKEK KAPHATÓK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN ÉS GYÓGYNÖVÉNY-SZAKÜZLETEKBEN, VAGY MEGRENDELHETŐK ITT WEBÁRUHÁZUNKBAN!