Meddig szedjem?

Erzsi kérdezte, mikor: 2 év

Forcapil Hair Activ hajhullás elleni szert használom, és szeretném tudni, hogy ebből mennyi kúrát javasolnak a megfelelő eredmény eléréséhez.A kúrák pontos rendje is érdekelne, hogy mennyi idő kell kihagyni 1-1 kezelés között. 
Köszönöm válaszát.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 1 év

Kedves Erzsi!
!
Korábban elvégzett klinikai vizsgálat alapján 3 -6 hónapos kúrát javaslunk. Legalább három hónapos folyamatos kezelés szükséges, hogy a kezelés hatása észlelhető legyen. Ez idő táján válnak láthatóvá az u.n. lanugo hajszálak (vékony új kinövő hajszálak.) A folyamatos kezelés alatt kinövő hajszálak tartása, rugalmassága javul. 6 hónap után javasoljuk 1-3 hónapos szünetet tartan, attól függően, hogy hogyan alakul hajának állapota. Havonta célszerű standard fésülés után megszámolni a kihullott hajszálakat (lásd: http://www.forcapil.hu) és annak alapján dönteni a kezelés folytatásáról.
Általános állapotának a Forcapil kezelés inkább előnyös, mert a benne lévő vitaminok és nyomelemek segítik a szervezet regenerációját.
Minden jót,
Forcapil Csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!