Mellékhatás

Erzsike kérdezte, mikor: 3 év

Jó napot nekem poliszisztas ovarium szindrómam van nagyon hullik a hajam ezért ajánlotta borgyogyaszom de hormon problémáim miatt hajlamos vagyok a szorosodesre minden területén. Az érdekelne hogy ettől a készítményt tol nem lesz több a szőrzet?
Előre is köszönöm 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

Kedves Erzsike!

A FORCAPIL készítmények nem tartalmaznak hormont, vagy hormon hatású készítményt. A készítményekben lévő vitaminok, nyomelemek és aminosavak, mint természetes építő elemek, beépülnek a haj szerkezetébe és serkentik a hajszálak növekedését, javítják az állományát. Arra vonatkozóan nincs adatunk, hogy a nem szőrrel fedett területeken fokozott növekedést idézne elő. Ilyen panasz nem fordult elő az elmúlt több, mint húsz esztendő alatt, amióta a készítmények Magyarországon forgalomban vannak.
Azt nem tudjuk Önnek garantálni, hogy a meglévő hajlamát befolyásolja-e a Forcapil szedése. Ha úgy dönt, hogy elkezdi a Forcapil terápiát, legyen szíves, tájékoztasson bennünket az eredményéről.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!