Melyik Forcapilt válasszam?

Erika19751 kérdezte, mikor: 3 év

kb 1 éve szőkítve lett a hajam féketebol. Semmi probléma nem volt.  Most kb 3 hónapja törik darabokban a vége. Már a hatkozepig érő hajamból vállig érő lett úgy letört. Vissza festettem feketére hátha jobb lesz. Meg lehet menteni??
Már 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

Tisztelt Felhasználó!

Az igen szűkszavú leírásából arra következtetek, hogy Önnek eleve száraz a haja, amit a kétszeres festés még tovább rontott. A FORCAPIL tabletta, vagy kapszula szedésével biztosan javítani tudja a haj minőségét, növeli rugalmasságát, a hajszálak erősségét. Azonban figyelembe kell vennie, hogy a Forcapil hatása néhány hónapos folyamatos szedést követően lesz látható, érzékelhető. A készítmény hatóanyagainak a haj növekedésével be kell épülni a hajszálakba.
Javasolnám, hogy próbáljon egyéniségéhez illő rövidebb frizurát csináltatni és a Forcapil szedés idején újra növelni haját. Ajánlatos továbbá hajmosáskor az intenzív samponos hajmosást mellőzni és csak kevés szappan használatával nem túl meleg vízzel tisztítani a haját. Ha lehet, kerülje a nagyon gyakori hajmosást. Mosás után valamilyen hajápoló krémmel kezelje haját. Ezeknek az ajánlásoknak betartásával remélhetőleg visszanyeri eredeti megjelenését.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!