Melyik Forcapilt válasszam?

Nym kérdezte, mikor: 2 év

Üdvözlöm! Ha általánosságban romlott a hajam minősége, száraz, fakó és már híre sincs a még pár évvel ezelőtt is, dús, vastag szálú hajamnak, melyik Forcapilt érdemes szednem? (38 éves vagyok, 20 éve festem szőkére a hajam) Voltam bőrgyógyásznál, nem talált semmi különöset, ő ajánlotta a Forcapilt, de hogy melyiket, azt nem részletezte 🙂

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 2 év

Mindkét készítmény (Forcapil tabletta, Forcapil kapszula) hatékony és tartalmazza mindazokat a komponenseket, melyek befolyásolják a haj és köröm növekedését. A Hair Activ tabletta korszerűbb készítmény és néhány gyógynövényt is tartalmaz, amelyek tapasztalatok szerint jótékony hatással rendelkeznek a haj állapotára. Előnye még, hogy naponta egy tablettát kell bevenni, ez javítja a rendszeres kezelést.
A Forcapil kapszula havi adagja kicsit olcsóbb, mint a Hair Activ tablettáé.
Korábbi klinikai vizsgálat során összehasonlítottuk a Forcapil kapszula és a Forcapil oldat hatékonyságát. A kapszula hatékonyabb colt, mint az oldat. A kapszulával és oldattal végzett egyidejű kezelés hatékonyabb volt, mint a kapszula, vagy oldat önmagában.

Azt javasoljuk, hogy kezdjen el egy tablettás kúrát és legalább három hónapig folytassa a kezelést. Hogy szignifikáns hatást érjen el 3 – 6 hónapos folyamatos kezelés szükséges.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!