Melyik Forcapilt válasszam férfias hajhullásra?

Pista kérdezte, mikor: 1 év

A férfias hajhullásra(mickey egér hajra)melyik terméket használjam? Válaszukat előre is köszönöm.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 1 év

Kedves Pista!
A férfias tipusú hajhullásnak hormonális oka van. A férfiak egy része a szervezetében lévő testosterone metabolitjára érzékenyek. Ugyanakkor nincs szoros összefüggés a szervezetben kimutatható metabolit szintje és a hajhullás mértéke között. A hormonháztartás befolyásolása nem járható út, tehát a haj növekedést serkentő mechanizmusok javításával célszerű a tünetet kezelni. Sajnos a már elhalt hajtüszőket nem lehet feléleszteni, de azokat a hajtüszőket, melyek un. nyugvó fázisban vannak még lehet serkenteni.  A Forcapil kapszula és oldat magyarországi bevezetésekor összehasonlító vizsgálatot végeztünk a Forcapil kapszulával, az oldattal és kettő kombinációjával. Az eredmények azt mutatták, hogy a kombinált kezelés, azaz a Forcapil kapszula szedése és az oldattal történő kezelés együtt hatékonyabb volt, mint a kapszula, vagy oldat alkalmazása önmagában.
Időközben a gyártó kifejlesztett egy gyógynövényeket is tartalmazó készítményt a Forcapil Hair Activ tablettát. Ebből naponta egy tabletta bevétele elégsége, tehát az alkalmazása is könnyebb.
Ezért a Forcapil Hair activ tabletta és Forcapil oldat oldat kombinált kezelést javasoljuk.
Vegye figyelembe, hogy a haj nagyon lassan növő szervünk. A hatás észleléséhez legalább 3, méréséhez legalább 6 hónapos folyamatos kezelés szükséges.  
Klinikai szempontból már azt is eredménynek tekintjük, ha a fokozott hajvesztés megáll és javul a hajszálak szerkezete!
Minden jót,
Forcapil csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!