Melyik hajerositot vegyem. meg férfi vagyok vékony száraz hüllők a hajam

Itt a szakértő válaszol az Ön kérdéseire!Kategória: A haj- és köröm problémákkal kapcsolatban feltett kérdésekMelyik hajerositot vegyem. meg férfi vagyok vékony száraz hüllők a hajam
levi kérdezte, mikor: 3 év

Hullik a hajam mit vegyek sos, férfi vagyok 37 éves, száraz korpás vékony 

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

Tisztelt Uram!

A férfias típusú hajhullásról tájékoztatást találhat a http://www.forcapil.hu oldalunkon.
Kérdésére válaszolva az alábbi tanácsot tudjuk adni.
Kezdjen el FORCAPIL kapszulát, vagy FORCAPIL Hair Activ tablettát szedni. Ezek a készítmények tartalmazzák azokat a komponenseket, melyek a hajnövekedést különböző mechanizmuson keresztül serkentik. Előnyös, ha egyidejűleg FORCAPIL oldatot is használ. A kezelést legalább 3 hónapig kell folytatni, azt követően ajánlatos fenntartó kezelést folytatni napi 2 kapszulával, vagy oldattal külsőlegesen kezelni. (A kombinált kezelés hatékonyabb, mint szisztémás (pl. kapszuás) kezelés, vagy helyi (oldatos) kezelés önmagában.
Általános javaslatunk, hogy kerülje a gyakori samponos hajmosást. Legjobb a langyos víz egy kevés szappannal. A sampon kiszárítja a hajat és törékennyé válik.
A hatás lemérésére különböző módszerek vannak: lanugo hajszálak – megjelenő hajszálak- számolása, fejbőr vizsgálata, kihullott hajszálak számolása.
Kérjük, vegye figyelembe, erős hajhullás esetén már a fokozott hajhullás mérséklődése, a folyamat lassulása is eredmény.
Ha kétsége van, javasoljuk forduljon bőrgyógyászhoz, de vegye figyelembe, a hatás észlelhetéséhez legalább 3-6 hónapos kezelés szükséges. A kontroll vizsgálatokat 2-3 havonta érdemes elvégezni.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!