Melyik hajerositot vegyem

Renáta kérdezte, mikor: 3 év

Szoptatás alatt mit használjak? Nagyon hullik a hajam rendesen meg ritkult 20 honapos a kicsi már le is vágattam de igy sem akar szünetelni a hullás már kétségbe vagyok esve vettem multi vitamint is az sem segit 😞

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 3 év

A terhesség és szoptatás idején észlelt fokozott hajhullás a szervezetben bekövetkezett hormonális változás következménye, ami a laktációs periódus után általában spontán rendeződik. Azt javasoljuk, hogy a szoptatás idején a FORCAPIL oldatot használja. A korábban elvégzett klinikai vizsgálat azt mutatta, hogy az oldattal folytatott kezelés csak kicsivel marad el a kapszulával végzett kezelés hatékonyságától. Amikor az elválasztás megtörténik, akkor javaslunk egy „lökés kezelést” Forcapil kapszulával, azaz szedjen napi 2 x 2 kapszulát, vagy 2 x 1 Forcapil Hair Activ tablettát két hétig, majd két hónapig napi 2 x 1 kapszulát, vagy napi 1 Hair Activ tablettát. Ha a fokozott hajhullása még továbbra is fennáll, kérjük, forduljon bőrgyógyász szakorvoshoz. (A hajhullás mértékéről a fésüléskor kihullott hajszálak számolásával győződhet meg. Ezt havonta érdemes megismételni.)

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!