Melyik terméket válasszam?

Alex kérdezte, mikor: 1 év

Lichen planopilaris betegségem van, ami sebesedést okoz a fejbőrön és megöli a hajhagymákat. Egy oldalon olvastam, hogy egy nőnek sokat segített ebben a betegségben a Forcapil vitamin. Melyiket válasszam, ami segíthet, hogy a megmaradt hajamat ne veszítsem el? Előre is köszönöm a választ.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 1 év

Kedves Alex!
Panaszával szíveskedjék bőrgyógyászhoz fordulni, vagy ha már járt bőrgyógyásznál, akkor az általa javasolt terápiát folytatni.  Kiegészítésként javasoljuk, hogy szedjen Forcapil kapszulát legalább 3 hónapig (leggazdaságosab a 180 kaszulás kiszerelést megvásárolni).
A hajhullás mértékének ellenőrzésére végezzen hajszál számolást standard fésülés után. Ezt úgy kell elvégezni, hogy a hajmosás után 24 – 48 óra múlva meg kell számoni a kihullott hajszálakat. Közepes fogsűrűségű fésűvel fehér papir fölé hajolva 1 percig fésülni kell a haját, majd a kihullott hajszálakat meg kell számolni.  A hajszál számolást érdemes havonta, vagy hat hetente megismételni, de minden esetben azonos körülmények között,(pl. a hajmosás időpontjának és a fésülési időtartamának  betartása)
Korábban elvégzett klinikai vizsgálat igazolta, hogy a Forcapil kezelés hatására javul a hajszálak szerkezete, csökken a hajvégek töredezettsége, emelkedik az 1 cm2 –en növő új hajszálak száma, javul a fejbőr állapota.
Minden jót,
Forcapil csapata

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!