Melyik terméket válasszam?

Alex kérdezte, mikor: 12 hónap

Lichen planopilaris betegségem van, ami sebesedést okoz a fejbőrön és megöli a hajhagymákat. Egy oldalon olvastam, hogy egy nőnek sokat segített ebben a betegségben a Forcapil vitamin. Melyiket válasszam, ami segíthet, hogy a megmaradt hajamat ne veszítsem el? Előre is köszönöm a választ.

1 Answers
Forcapil Adminisztrátor Adminisztrátor megválaszolva, mikor 11 hónap

Kedves Alex!
Panaszával szíveskedjék bőrgyógyászhoz fordulni, vagy ha már járt bőrgyógyásznál, akkor az általa javasolt terápiát folytatni.  Kiegészítésként javasoljuk, hogy szedjen Forcapil kapszulát legalább 3 hónapig (leggazdaságosab a 180 kaszulás kiszerelést megvásárolni).
A hajhullás mértékének ellenőrzésére végezzen hajszál számolást standard fésülés után. Ezt úgy kell elvégezni, hogy a hajmosás után 24 – 48 óra múlva meg kell számoni a kihullott hajszálakat. Közepes fogsűrűségű fésűvel fehér papir fölé hajolva 1 percig fésülni kell a haját, majd a kihullott hajszálakat meg kell számolni.  A hajszál számolást érdemes havonta, vagy hat hetente megismételni, de minden esetben azonos körülmények között,(pl. a hajmosás időpontjának és a fésülési időtartamának  betartása)
Korábban elvégzett klinikai vizsgálat igazolta, hogy a Forcapil kezelés hatására javul a hajszálak szerkezete, csökken a hajvégek töredezettsége, emelkedik az 1 cm2 –en növő új hajszálak száma, javul a fejbőr állapota.
Minden jót,
Forcapil csapata