GY.I.K.

Ezen az oldalon találja meg vásárlóink leggyakrabban feltett kérdéseit.

 

Kérdés: Hajhullás elleni gyógyszeres kezelés alatt vagyok. Szedhetem őket együttesen ?

Kérje ki orvosa véleményét az együttes alkalmazással kapcsolatban.

Kérdés: Nagyon hullik a hajam. Emelhetem az adagot ?

Nem, be kell tartani a használati utasítást. Az is fontos, hogy betartsuk a kezelés időtartamát. Ha nem észlelne javulást, keresse fel orvosát.

Kérdés: Cukorbeteg vagyok. A tápanyag összetevők leírásában szénhidrátok is szerepelnek. Növekedhet a vércukrom ?

A napi adagban lévő szénhidrát mennyiség rendkívül alacsony. Az egyik cukorféleség például a napi cukorbevitel 217-ed részeként van jelen a napi adagban. Ha Ön betartja a napi adagot, nem áll fenn a vércukor növekedésének kockázata.

Kérdés: Szedhetem a Forcapil kapszulát egész éven át ?

Nem, a 4. hónap szedés után minimum 1 hónap szünetet kell tartani.

Kérdés: Túlsúlyos vagyok. Emelnem kell az adagot, vagy inkább kövessem az utasításokat ?

Követnie kell az utasításokat. A készítmény felnőtteknek készült, testsúlytól függetlenül.

Kérdés: A Forcapil okozhatja-e a test szőrösödését ?

Nem, a Forcapil a szőrösödésre nincs hatással. A haj növekedése és a test szőrösödése két különböző hatásmechanizmus alapján történik.

Kérdés: Mennyi idő elteltével tapasztalható javulás ?

Egyénfüggő. Ajánljuk, hogy a kezelést 3 hónapig végezze. Egyesek már az első hónap után észlelik a kezelés eredményességét.

Kérdés: Nehézkesen nyelem le a kapszulákat. Alkalmazhatom-e kiürítve a kapszulák tartalmát anélkül, hogy ez gyomorbántalmakat okozna? Amennyiben igen, hogyan kell eljárjak ?

Igen, ki lehet a kapszulát nyitni és a tartalmát joghurtba, gyümölcssűrítménybe, lekvárba vagy mézbe keverni, minden olyan élelmiszerbe, ami nem zavarja meg az Ön emésztését.

Kérdés: Csontritkulásom van és D-vitamin kezelés alatt állok. Van bármiféle esélye a túladagolásnak, ha mellette Forcapilt használok, ami szintén tartalmaz D-vitamint ?

A Forcapillal a napi D-vitamin bevitel, ami az ajánlott mennyiség 100%-a, jóval a maximálisan megengedett mennyiség alatt van. Így semmi kockázata nincs a túladagolásnak, amennyiben betartja a használati utasítást. Ajánlott azonban tájékoztatani orvosát a Forcapil használatával kapcsolatban.

Kérdés: A Forcapil készítmények glutén és laktózmentesek?

Igen.

Kérdés: Terhesség alatt szedhetők-e a Forcapil készítmények?

A Forcapil hajerősítő kapszula és a Forcapil Keratin+ kapszula szedhető, de a Forcapil Hair Activ tabletta nem (a benne lévő árvalányhajra nincsenek ilyen jellegű kutatások).

Kérdés: Szoptatás mellett használhatók-e a Forcapil készítmények?

A Forcapil hajerősítő kapszula és a Forcapil Keratin+ kapszula szedhető, de a Forcapil Hair Activ tabletta nem (a benne lévő árvalányhajra nincsenek ilyen jellegű kutatások).

Kérdés: Parkinson-kór mellett szabad-e Forcapil étrend-kiegészítőt szednem?

Kérje ki szakorvosa véleményét!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!