KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

Gyakran ismételt kérdések

Kérje ki orvosa véleményét az együttes alkalmazással kapcsolatban.

Nem, be kell tartani a használati utasítást. Az is fontos, hogy betartsuk a kezelés időtartamát. Ha nem észlelne javulást, keresse fel orvosát.

A napi adagban lévő szénhidrát mennyiség rendkívül alacsony. Az egyik cukorféleség például a napi cukorbevitel 217-ed részeként van jelen a napi adagban. Ha Ön betartja a napi adagot, nem áll fenn a vércukor növekedésének kockázata.

Nem, a 4. hónap szedés után minimum 1 hónap szünetet kell tartani.

Követnie kell az utasításokat. A készítmény felnőtteknek készült, testsúlytól függetlenül.

Nem, a Forcapil a szőrösödésre nincs hatással. A haj növekedése és a test szőrösödése két különböző hatásmechanizmus alapján történik.

Egyénfüggő. Ajánljuk, hogy a kezelést 3-4 hónapig végezze. Egyesek már az első hónap után észlelik a kezelés eredményességét.

Igen, ki lehet a kapszulát nyitni és a tartalmát joghurtba, gyümölcssűrítménybe, lekvárba vagy mézbe keverni, minden olyan élelmiszerbe, ami nem zavarja meg az Ön emésztését.

A Forcapillal a napi D-vitamin bevitel, ami az ajánlott mennyiség 100%-a, jóval a maximálisan megengedett mennyiség alatt van. Így semmi kockázata nincs a túladagolásnak, amennyiben betartja a használati utasítást. Ajánlott azonban tájékoztatani orvosát a Forcapil használatával kapcsolatban.

A Forcapil Haj-és Körömerősítő kapszula és a Forcapil Keratin+ kapszula szedhető terhesség és szoptatás alatt. A Forcapil Hair Activ Hajhullás elleni tabletta azonban nem, mert a benne lévő árvalányhajat (gyógynövény) még nem tesztelték sem kismamákon, sem szoptatós anyukákon.

A Forcapil Haj-és körömerősítő kapszula valamint a Forcapil Keratin+ kapszula szedhető terhesség és szoptatás alatt. A Forcapil Hair Activ Hajhullás elleni tabletta azonban nem, mert a benne lévő árvalányhajat (gyógynövény) még nem tesztelték kismamákon és szoptatós anyukákon.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!