Ints búcsút a hajhullásnak!

A hajhullás okozza talán az egyik legnagyobb fejtörést a férfiaknál. Mi befolyásolja, mennyire lesz drasztikus és legfőképpen milyen módszerekkel lehet lelassítani vagy megfékezni a drámai hajvesztést? A jelenségnek ebben az esetben is különféle okai lehetnek, de természetesen van néhány megoldásunk a problémára.

Gyakran állhat a jelenség hátterében vitamin vagy ásványi anyag hiány, esetleg hormonális problémák. Az utóbbi esetben az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, hajhullás elleni speciális készítmények alkalmazásának és a megfelelő hajápolási rutinnak csodatévő hatása lehet. A kombinált lokális és orális kezelés a leghatékonyabb megoldás a hajhullás esetén is, mivel így a hatóanyagokat a véráramon keresztül és helyben is eljuttatjuk a hajhagymákhoz.

Építsd be a mindennapjaidba a Forcapil Hair Activ kifejezetten hajhullás elleni tablettáját és spray termékét legalább három hónapig és fékezd meg a drasztikus hajhullást.

Forcapil Hair Activ tabletta: vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények erejével segít csökkenteni a hajhullást, növelni a hajsűrűséget és ellenállóbbá tenni azt!💚

Forcapil Hajhullás elleni spray: szemmel látható erőt, vitalitást és ellenállást kölcsönöz a mindennapok kihívásai ellen az élettelen vagy megfakult hajadnak. Őrizd meg a fejbőröd egészségét a hidegebb hónapokban is és nyújtsd a maximumot a 88%-ban természetes összetevőkből álló termékkel.💚

Forcapil Hair Activ Hajhullás elleni tabletta 30 db

7.490 Ft

Forcapil Hair Activ Hajhullás elleni tabletta 90 db
14.990 Ft

Forcapil Hajhullás elleni spray


7.190 Ft

Forcapil Hair Activ Hajhullás elleni csomag

19.990 Ft

Tudj meg többet a hajhullásról:

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!