Hajregenerálás és hajfestés

Ma a felnőtt korú nők több mint fele alkalmaz valamilyen hajszínező anyagot. Akár szőkítést végeznek, akár hajszínezést alkalmaznak, valamilyen mértékben befolyásolják a hajszálak szerkezetét.

A szőkítő hidrogén peroxid roncsolja a haj struktúráját és a haj természetes színét adó festéket. A modern hajfestékek szerves kötéssel is kapcsolódnak a hajszálat alkotó fehérjéhez. Tehát megbontják a haj természetes szerkezetét. A kémiai kötés mellet a frizura kialakításakor fizikai igénybevétel is éri a hajat.

Mosáskor, szárításkor (hajszárító alkalmazásakor), fésüléskor, dauer alkalmazásakor károsodik a hajszálak felszíne. A károsodás mértéke természetesen függ a mindenkori beavatkozás előtti állapottól is. Az utóbbi időben gyártott készítmények már a festés utáni állapot befolyásolására is tartalmaznak hatásos anyagokat, melyeket vagy már a festékhez adagolnak, vagy az öblítő szerekkel juttatnak a hajra. Természetesen ezek sokat javítanak a haj állapotán. De a több évtizeden keresztül folyamatosan alkalmazott fodrászati szerek károsító hatását mérsékelni lehet preventíven alkalmazott hajregeneráló, hajnövesztő készítményekkel.

A FORCAPIL kapszulaoldat és tabletta alkalmazásával csökkenthető a hajápolás, festés, frizura készítés káros következményei. A FORCAPIL egyes hatóanyagai, mint természetes építőkövek, beépülnek a haj alkotóelemeibe, mások a fejbőr keringésének javításával kedvező feltételt teremtenek a haj növekedéséhez, míg más anyagok a biokémiai folyamatok stimulálásával javítják a hajhagymák működését. Az eredmény a dúsabb, rugalmasabb, ellenállóbb haj.

Érdemes figyelmet fordítani hajunk egészséges állapotának megőrzésére még abban az életkorban, amikor a hajkárosodásnak még nincsenek látható jelei és még mielőtt visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!