Minőséggarancia

A fitoterápiai és étrendkiegészítő készítmények gyógyszerészeti alkalmazásában szerzett 30 éves tapasztalattal, az Arkopharma Laboratoires minőségi garanciára vonatkozó irányelve az étrend-kiegészítő készítményekre vonatkozó ISO 22000 nemzetközi szabványrendszerben fogalmazódik meg.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERÜNK

Az ISO 22000 nemzetközi szabványról röviden:

  • Az ISO 22000 egy nemzetközileg elismert élelmiszerbiztonsági rendszerszabvány.
  • Az ISO 22000 nemzetközi szabvány magába foglalja a HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) irányelveit. Garantálja az Arkopharma Laboratoires valamennyi tevékenységének egészségügyi biztonságát a dietetikus termékek és étrend-kiegészítő készítmények megalkotásának teljes munkafolyamatában.
  • Az ISO 22000 nemzetközi szabvány garantálja az Arkopharma Laboratoires elkötelezettségét, fogyasztói biztonságos és minőségi élelmiszererekkel való ellátásáról és a fogyasztói bizalom megerősítésének elősegítéséről. Minden összetevő (nyersanyagok, környezeti feltételek, gyártási eljárás, szakértelem…) egy folyamatos ellenőrzés alatt álló, fejlődő rendszer részét képezi.

* Veszélyfelmérés – az ellenőrzés kritikus pontjai

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egyszeri 10% kedvezménnyel!

Rendszeresen értesülhetsz újdonságainkról, és nem maradsz le híreinkről, kedvezményeinkről és legújabb termék információinkról sem!